Karayollarında durum

Doğubeyazıt-Çaldıran, İki̇zdere-İspi̇r, Karayazı-Tutak, Tutak-Patnos, Eleşki̇rt-Ağrı, Köprüköy-Horasan yollarında kar ve ti̇pi̇ nedeniyle ulaşım sağlanamıyor, Oltu-Narman yolu çalışma nedeni̇yle trafi̇ğe kapalı bulunuyor

ANKARA (AA) - Doğubeyazıt-Çaldıran, İki̇zdere-İspi̇r, Karayazı-Tutak, Tutak-Patnos, Eleşki̇rt-Ağrı, Köprüköy-Horasan yollarında kar ve ti̇pi̇ nedeniyle ulaşım sağlanamıyor, Oltu-Narman yolu çalışma nedeni̇yle trafi̇ğe kapalı bulunuyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Doğubeyazıt-Çaldıran, İki̇zdere-İspi̇r, Karayazı-Tutak, Tutak-Patnos, Eleşki̇rt-Ağrı, Köprüköy-Horasan yolları kar ve ti̇pi̇, Oltu-Narman yolu i̇se çalışma nedeni̇yle trafi̇ğe kapalı olduğundan sürücüleri̇n kış şartlarını dikkate alarak, araçlarında zi̇nci̇r, takoz ve çeki̇ halatı bulundurmaları gerekiyor.

Ankara Çevre Otoyolu Eskişehir kavşağı 23. kilometrede Elvankent kavşağı-İncek kavşağı istikameti derz onarım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılarak ulaşım İncek Kavşağı-Elvankent kavşağı istikametinden çift yönlü (gidiş-geliş) olarak sağlanıyor.

Güneyyurt-Ermenek yolunun 28-35 kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle hafta içi her gün 09.30-11.30 ve 14.00-15.30 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak.

AA

Ekonomi Haberleri

Altında son tahminler dudak uçuklattı: İşte Konya piyasalarında son durum
Çiftçiler buğday fiyatlarının açıklanmasını bekliyor
Haksız Fiyat Değerlendirme Kurulu'ndan işletmelere 61 milyon lira ceza
EPDK, akaryakıtta fiyat farkını kaldırdı
SGK, 81 ilacı daha geri ödeme listesine aldı