Karate kuşak sınavı yapıldı

Manyas Belediyespor 2023 yılı 1.dönem KYU kuşak sınavı tamamlandı. Manyas spor salonunda yapılan KYU kuşak sınavına 61 kursiyer katıldı.

Manyas Belediyespor 2023 yılı 1.dönem KYU kuşak sınavı tamamlandı. Manyas spor salonunda yapılan KYU kuşak sınavına 61 kursiyer katıldı. Antrenörlüklerini Cenk Dere ve Emrehan Eğen'in yaptığı Manyas Belediyespor Karate takımının sınav sonrasında 14 sporcu sarı kuşak, 20 sporcun turuncu kuşak, 6 sporcu yeşil kemere, 6 sporcu mavi kuşak ve 15 sporcu da kahverengi kuşağa terfi ettiler. Bir üst kuşağa yükselenlerin kuşakları ve sınav sonuç belgeleri Manyas İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Kudret Eğen tarafından verildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Dirk Kuyt, 11 yıl sonra Fenerbahçe’de
Konya’da Kick Boks Seçmelerinde Arbede: Turnuva Bir Anda Karıştı
KONYASPOR'UN HARCAMA LİMİTİ NE KADAR?
Türkiye - ABD maçının hakemi açıklandı
MONTELLA KALIYOR MU?