Karatay parklarında internet ücretsiz

Karatay Belediyesi, vatandaşların internete daha rahat ve ücretsiz erişebilmeleri için büyük parklarda ücretsiz internet dönemini başlattı

Karatay Belediyesi, vatandaşların internete daha rahat ve ücretsiz erişebilmeleri için büyük parklarda ücretsiz internet dönemini başlattı.

Karatay Belediyesi, vatandaşın ihtiyaçları doğrultusunda teknoloji yatırımları kapsamında, büyük parklarda üretsiz internet hizmetini başlattı.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, gazetecilere yaptığı açıklamada, belediyesi olarak teknolojiyi yakından takip ettiklerini söyledi.

Parklardaki internet erişimine tek şifre ile ulaşılabileceğini dile getiren Hançerli, şunları kaydetti:

"Hizmetlerimiz sadece asfalt, parke, toplu konutla sınırlı değil. Belediyemiz halka daha kolay ve çabuk hizmet vermek için teknolojiyi de yakından takip etmektedir. Haberleşme ve iletişimin ön planda olduğu bu günlerde belediye olarak Olimpiyat, Adalet, Aşkar Höyüğü, Gaziosmanpaşa, İstiklal, Çevre parkları ile Tatlıcak ve Karaaslan Hobi bahçeleri olmak üzere 8 farklı bölgedeki parklarda ücretsiz internet kullanımını halkımızın hizmetine sunduk. Mevcut imkanlar çerçevesinde modern dünyada teknolojiyi kullanarak hemşerilerimizin hayatlarını kolaylaştırmayı ve hizmetlerin en iyisini sunmayı amaçlıyoruz."

 

Yerel Haberleri

MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ
Lazerle Göz Çizdirme Dönemi: Hangi Yöntem Size Uygun?
ARANAN ŞAHISLARA SIKI TAKİP
BİR İLÇE SULAR ALTINDA
KONYA'NIN SU GÜVENLİĞİ