Karatay'da asfaltlama çalışmaları

Asfaltlama çalışmalarını ramazan ayında da sürdüren Karatay Belediyesi, Karaaslan Üzümcü Mahallesi Şelale Caddesinin asfaltını tamamladı

Asfaltlama çalışmalarını ramazan ayında da sürdüren Karatay Belediyesi, Karaaslan Üzümcü Mahallesi Şelale Caddesinin asfaltını tamamladı.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, yaptığı açıklamada, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince bin 450 metre uzunluğunda sıcak asfalt yapıldığını söyledi.

Caddeye 3 bin 500 ton asfalt döküldüğünü dile getiren Hançerli, "Yapılan çalışmalar ile Karatay'ın daha modern bir görünüme kavuşturulmasını amaçladık. Deforme olmuş cadde ve sokakların asfaltını yenilemeye devam edeceğiz." dedi.

Hançerli, yeni imar yollarının açılmasıyla trafik akışını da rahatlattıklarını ifade etti.

Ana arterlerin ve sokakların asfaltlanmasıyla bölge halkına rahat ve temiz bir ortam sunulduğunu vurgulayan Hançerli, "Özellikle merkeze uzak mahallelerde devam eden soğuk asfalt çalışmaları, Büyükburnak Mahallesinde Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince sürdürülüyor." diye konuştu.

Yerel Haberleri

Geleceğin mühendislerine mavi derinliklerden kariyer çağrısı
NEÜ’den Rusya’da Dev İş Birliği: İnşaat Mühendisliğinde Yeni Dönem
Karapınar’da kamyon ile minibüs çarpıştı: 4 yaralı
3 GÜNDÜR KAYIPTI, SAĞ BULUNDU
KONYA'DA BÜYÜK NARKOTİK OPERASYONU