Karatay, vergide artış sağladı

Belediye Başkanı Hançerli, alınan vergilerin hizmet olarak halka geri döndüğünü belirterek, vergi gelirinde 2004 yılına oranla 2005 yılında yüzde 53 artış sağladıklarını söyledi.

Karatay Belediyesi, vatandaşa sunulan hizmet karşılığında, 2004 yılının ilk 7 ayı içerisinde 3 milyon 500 bin YTL. vergi geliri tahsil ederken bu yılın ilk 7 ayında yüzde 53'lük bir artışla 5 milyon 500 bin YTL vergi geliri elde etti.

Karatay Belediyesi Gelir Müdürü Zeki Yanar, yaptığı açıklamada, vergi borcu olan mükellefin zor durumda kalmaması için, amme alacağını icra takibe almadan, ikaz anlamında yazılı ve sözlü olarak bilgilendirildiğini söyledi. Yanar; "Karatay Belediyesi, vergi borcunu ödemekte zorlanan mükellefler için ise, 6183 sayılı kanunu göre taksitlendirme yapmaktadır. Ayrıca, farklı bir uygulama ile İNTERAKTİF SMS hattı oluşturulmuş (0532 323 40 30) olup istenilen her yerden belediyemize SMS göndermek sureti ile her türlü borç öğrenme, şikâyet, dilek ve temennilerde bulunulabilir" dedi.

Yerel Haberleri

Baba-Çocuk İkilisi M1 Konya’da Bir Araya Geliyor
SEZON ÖNCESİ KRİTİK İNCELEME
TARİHİ CAMİLERDE SAF TUTTULAR
MİLYONLUK VURGUN ENGELLENDİ
Lazerle Göz Çizdirme Dönemi: Hangi Yöntem Size Uygun?