Karapınar'da saman yüklü tır yandı

Konya'nın Karapınar ilçesinde park halindeki saman balyası yüklü tır yandı, 25 ton balya kül oldu.

Yangın, Konya'nın Karapınar ilçesi Ortaoba Mahallesi'nde park halinde olan yaklaşık saman balyası yüklü tırda çıktı. Edinilen bilgiye göre, A.S. tarladan getirdiği balyaları taşıyan tırı evinin önüne park etti.

Araçtan indikten sonra tır henüz belirlenemeyen bir nedenle alev aldı. İhbar üzerine adrese itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine kısa sürede gelen ekipler yangına müdahale etti.

Yangında, balyalar ve tır yandı. Alevler, yol kenarındaki başka balyalara da sıçrayarak maddi zararın büyümesine neden oldu. Yangında yaklaşık 25 ton saman balyası yandı. Yangının çıkış nedeni henüz bilinmezken, tahkikat başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

KONYA Haberleri

ÇİFTÇİNİN YARALARI SARILIYOR
Kulu’da otomobil refüje çıkarak yan yattı: 1 yaralı
Beyşehir'de Büyük Narkotik Baskını: Adliyeye Sevk Edilecekler
DEVRİLEN TIR YOLU KAPATTI
Karatay’da Minik Öğrenciler Trafik Gönüllüsü Oldu