Karaman'da sulama havuzuna giren 3 çocuğun boğulması

Serinlemek için girdikleri sulama havuzunda boğularak hayatını kaybeden 3 çocuk, toprağa verildi

KARAMAN (AA) - Karaman'ın Ayrancı ilçesinde serinlemek için girdikleri sulama havuzunda boğularak hayatını kaybeden 3 çocuk, toprağa verildi.
Karaman Devlet Hastanesi morgundan alınan Hüseyin Güney (16), Kadir Güney (12) ve Serhat Yağcı'nın (16) cenazeleri Kıraman köyü meydanına getirildi.
Çocukların cenazeleri, ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından köy mezarlığına defnedildi.
Cenazeye, çocukların yakınları ile Ayrancı Kaymakamı Fatih Kaşıkçı, Ayrancı Belediye Başkanı Yüksel Büyükkarcı, Ayrancı İlçe Garnizon Komutanı Abdullah Avcu ve vatandaşlar katıldı.
Ayrancı ilçesi Kıraman köyü Soğla mevkisinde Hüseyin Güney, Kadir Güney ve Serhat Yağcı serinlemek için sulama havuzuna girmiş ve boğulmuştu.

AA

Gündem Haberleri

SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü
ASRIN FELAKETİ 3. YILINDA
BÖCEK AİLESİ FACİASINDA İDDİANAME TAMAMLANDI
Dilek İmamoğlu’nun Kardeşi Ali Kaya Gözaltına Alındı