Karaman’da Otomobil ve Sürat Motoru Çarpıştı: 1 Yaralı

Karaman'da meydana gelen trafik kazasında bir kişi yaralandı. Otomobil ve sürat motorunun çarpıştığı kazada sürücü hastaneye kaldırıldı.

Karaman'ın Hacıcelal Mahallesi 100. Yıl Bulvarı üzerinde bulunan kontrollü kavşakta, dün akşam saatlerinde bir trafik kazası yaşandı. Olay yerinden edinilen bilgilere göre, İ.G.'nin kullandığı 70 ABS 356 plakalı sürat motoru ile H.K.'nın yönetimindeki 70 DA 606 plakalı Tofaş marka otomobil çarpıştı.

Motosiklet Sürücüsü Yaralandı

Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü İ.G., yere savrularak yaralandı. Kaza sonrası olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı motosiklet sürücüsü, ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Kazanın ardından polis ekipleri olayla ilgili tahkikat başlattı.

Kazanın nedeni ve detaylarıyla ilgili soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Karacellatlar çetesine baskın! 48 eylemden sorumlular
Yer: Bilecik! Kenevir ekti sulamaya gelince yakalandı
Daltonlara Bursa'da baskın! Vatandaşın evini basıp kurşunladılar
KONYA'DA 37 ARAÇ YAKALANDI
841 GÖZALTI VAR