Karadenizli pilottan yolcuları gülme krizine sokan anonslar

İstanbul'dan Fransa'nın Cannes şehrine uçan özel bir havayolu şirketinin Karadenizli pilotu, uçaktaki anonsları ile yolcuları gülme krizine soktu.

Emekli hava albayı pilot Orhan Tamer, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Fransa'nın Nice Cote D'Azur Havalimanı’na kadar pilotluğunu yaptığı uçakta, yolculara eğlenceli dakikalar yaşattı. Alışılmış pilot anonslarının aksine bir radyo programcısı havasında anonslar yapan pilot, yolculardan büyük beğeni topladı. İlk defa bu kadar konuşkan bir pilotla 2,5 saat geçiren yolcular şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Yaptığı ilginç anonslarla çok farklı tepkiler topladığını ifade eden pilot Tamer, "Biz pilotlar böyle anonslar ile uçtuğumuzu anlıyoruz ve bu durumdan çok keyif alıyoruz. Havacılık camiasında bu tarz benim gibi bir yarışma yapılsa ben birinciliğe adayız. Maksadımız sizi sıkıntılı bir havadan çıkartıp, neşeli havayla sizi varacağınız yere götürmek" şeklinde konuştu.

Uçuşla ilgili bilgi veren pilot Orhan Tamer, “Rahmetli annem hava kuvvetlerinde uçarken ‘alçaktan yavaş yavaş’ derdi” diyerek yolcuları gülme krizine soktu.

Magazin Haberleri

Hamur işi yiyerek zayıf kalıyor! Çağla Şıkel'in 6 ayda birlik kahvaltı tabağı
Kanbolat Görkem Arslan Hayatını Kaybetti
Multipl Skleroz yüzünden mi düştü?
Herkes İşi Gücü Bıraktı: Eşref Rüya Son Bölüm Fragmanı ve Gündemi
Game of Thrones yıldızı Maisie Williams, İtalya tatilinden paylaşımlarla gündemde