Karabük’te sahte içki operasyonu

Karabük'te sahte alkol üretimine yönelik yapılan operasyonda çok sayıda plastik şişede sahte alkol ele geçirilirken, bir kişi gözaltına alındı.

Karabük'te sahte alkol üretimine yönelik yapılan operasyonda çok sayıda plastik şişede sahte alkol ele geçirilirken, bir kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize İşlerle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından Yeşil Mahalle'de M.A. isimli şahsın yasa dışı alkollü içki üretimi yaptığı tespit edildi. Jandarma tarafından yapılan operasyonda şahsın iş yeri, evi ve aracında yapılan aramada plastik su şişeleri içinde 61 adet el yapımı alkollü içki ele geçirildi.

Gözaltına alınan M.A., ifadesinin ardından sevk edildiği mahkemece serbest bırakıldı.

Karabük İl Jandarma Komutanlığınca, emniyet ve asayiş ile huzurun devamının sağlanması maksadıyla yasa dışı alkollü içki üretimi olayları ile mücadele faaliyetlerine aralıksız olarak devam edileceği kaydedildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

FETÖ'ye 'yüksek aidiyet' listesi operasyonu: 19 gözaltı
LASTİĞİ PATLAYAN TIRA OK GİBİ SAPLANDI
Sel felaketinin ardından karanlığa gömülen mahalle böyle görüntülendi
GÜVENLİK BİRİMLERİMİZ 3 BİN 57 VATANDAŞIMIZI SAĞ SALİM KURTARDI
YETİM GENÇ HAFIZ HAKKA UĞURLANDI