Karabük'te otomobilin çarptığı kişi ağır yaralandı

Kazanın olduğu yerde, iki gün önce otomobilin çarptığı üniversite öğrencisi hayatını kaybetmişti

KARABÜK (AA) - Karabük'te otomobilin çarptığı kişi ağır yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Kastamonu-Karabük Karayolunun 100. Yıl Mahallesi mevkisinde yolun karşısına geçmeye çalışan Erol Güner'e (39), Karabük yönüne giden Mustafa A. yönetimindeki 78 BY 551 plakalı otomobil çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrularak karşı şeride düşen Güner, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırıldı. Yaralı, daha sonra Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

Yoğun bakımda tedavi altına alınan Güner'in durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Sürücü gözaltına alındı.

Öte yandan kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, yolun karşısına geçmeye çalışan Güner'e otomobilin çarpması ve vatandaşların yardıma koşması yer alıyor.

Aynı noktada 17 Ekim'de yolun karşısına geçmeye çalışırken otomobil çarpan üniversite öğrencisi Şirin Ok (18) hayatını kaybetmişti.


AA

Gündem Haberleri

Kızılay Çadırı Krizi: İBB Reddetmişti, Yeni Yer Tepki Çekti
Kıyılar Kamunun Kullanımına Açılıyor: Şezlong ve İşgal Baskısına Son
18 YAŞ ALTINA BEKLENEN CEZA GELDİ
POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!