Karaaslan "Özel Sporcular" ile bir araya geldi

AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Karaaslan, Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Başkanı Aydın ve beraberindeki heyeti kabul etti

ANKARA (AA) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Türkiye Özel Sporcular Federasyonu Başkanı Birol Aydın ve beraberindeki heyetle görüştü.

Karaaslan, partisinin genel merkezinde, Aydın ve Avrupa Atletizm Şampiyonası için 15 gündür Ankara'da kampta olan özel sporcularla bir araya geldi.

Engelleri hayatın her alanında ortadan kaldırmak için çalıştıklarını ifade eden Karaaslan, sporculara Avrupa Atletizm Şampiyonası'nda da başarı dileklerini iletti.

Aydın da "Artık Türkiye'de bu çocuklara nasıl değer verildiğini göstereceğiz. Engelliler artık acınacak değil, gurur duyulacak hale geldi." dedi.

Karaaslan'ı ziyaret eden heyette, Aydın'ın yanı sıra 18 sporcu ve 7 antrenör yer aldı.

AA

Gündem Haberleri

CHP'li İki İsmin Uyuşturucu Testi Pozitif Çıktı: Soruşturma Sürüyor
Yeni Sezonda Denizlerden Tezgahlara Bolluk Bereket Akacak
10 Yaşında Çırak Çıktı, Şimdi Dünyaya Ustalık İhraç Ediyor
Köydeki Atıl Araç Seyyar Havuz Oldu
Çocuk Koruma Kanunu’nda Devrim: Cezalar Artırıldı, Yeni Tedbirler Yürürlükte