Kara yollarında durum

ANKARA (AA) - Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.Karayolları Genel Müdürlüğünün...

ANKARA (AA) - Kara yollarının yapım, bakım ve onarım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, Anadolu Otoyolu'nun Abant-Bolu Batı kavşakları 0-2. kilometrelerindeki Abant-2 Köprüsü'nde yürütülen çalışmalar nedeniyle İstanbul-Ankara yönü trafiğe kapatıldı. Bu kesimde ulaşıma diğer istikametten (Ankara-İstanbul) iki yönlü ve kontrollü izin veriliyor.

TEM Otoyolu'nun Kurtköy-Pendik Tersane kavşakları bağlantı yolundaki yapım çalışmaları dolayısıyla ulaşım TEM Bağlantı Tüneli doğu tüpünden 2 şerit gidiş 2 şerit geliş olarak devam ediyor.

İzmir-Çeşme Otoyolu'nun Güzelbahçe-Urla kesimi 5-8. kilometrelerinde bakım ve onarım çalışmaları olduğundan İzmir-Çeşme yönünde sağ şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden gerçekleştiriliyor.

Anadolu Otoyolu'nun Kaynaşlı Kavşağı ile D-100 ayrımı otoyol bağlantı kavşağındaki köprü çalışması nedeniyle Gümüşova-Bolu yolunun 33-34. kilometrelerinde İstanbul-Ankara yönü trafiğe kapatılarak ulaşım diğer istikametten iki yönlü veriliyor. Kaynaşlı otoyol giriş bağlantı kolunun da trafiğe kapatılması dolayısıyla otoyola girmek isteyen sürücüler Düzce gişelerine yönlendiriliyor.

Manisa-İzmir yolunun 0-6. kilometrelerindeki Sabuncubeli Tüneli'nde çalışmalar olduğundan 19 Nisan'a kadar 09.00-16.00 saatlerinde yolun bir şeridi trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritlerden sağlanacak.

Silifke-Mersin yolunun 29-30. kilometreleri (Sultankoyu mevkisi) ile 56-58. kilometrelerindeki (Kargıpınarı mevkisi) üstyapı çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü devam ediyor.

Dursunbey-Harmancık-Tavşanlı yolunun 9-11. kilometrelerindeki (Hacıömerler mevkisi) patlatmalı yapım çalışmaları dolayısıyla bugün ve yarın 10.00-16.00 saatlerinde yol trafiğe kapatılacak.

Küçükkuyu-Edremit yolunun 28-30. kilometrelerinde 55. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu yapıldığından yarın 06.00-18.00 saatlerinde ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü sağlanacak.

Gündem Haberleri

Tuğba Kuruyemiş 116. mağazasını açtı
Deniz Gezmiş ve Arkadaşlarının İdamına Evet Oyu Veren Konya Milletvekilleri Kimdi?
Diyanet, vekaletle kurban kesim bedelini açıkladı
Konya'nın 5 İlçesine Yeniden Refah Marketleri Geliyor: İşte Detaylar!
Dilencinin üzerinden 23 bin TL çıktı