Kapkaç anı güvenlik kamerasına yansıdı

Şanlıurfa'da bir kadının cep telefonunun konuştuğu sırada kapkaç yöntemiyle çalınma anı güvenlik kamerasınca kaydedildi

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'da bir kadının cep telefonunun konuştuğu sırada kapkaç yöntemiyle çalınma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Merkez Eyyübiye ilçesinin Hayati Harrani Mahallesi'nde bir kadının cep telefonu konuştuğu sırada çalındı.

Kadının ihbarı üzerine çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarını izleyen polis, zanlılar A.D. ve İ.C'yi gözaltına alındı.

Güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, cep telefonuyla konuşan kadının önünden motosikletle geçen iki kişi geri dönüyor.

Yavaşlayan motosikletten inen şüphelilerden birisi kadının elinden telefonu alarak kaçıyor.

Kadının bir süre çocuğuyla kovaladığı zanlının, diğer şüphelinin kullandığı hareket halindeki motosiklete binerek kaçması da görüntüye yansıyor.


AA

Gündem Haberleri

Erol Köse’nin cenazesini kızı Dijan aldı
Meralar Gidiyor, Köylü Direniyor: Cezaevine Sert Tepki
DÜŞME ANI VE BIRAKTIĞI NOT ORTAYA ÇIKTI
BAYRAM TRAFİĞİNDE UMUT VEREN TABLO
ASELSAN şehitlerine veda