Kapak açacağına parmağını sıkıştırdı

Erzincan'da soda, gazoz gibi şişelerin kapağını açmaya yarayan kapak açacağına parmağını sıkıştıran çocuğun yardımına itfaiye yetişti.

112 Acil Çağrı Merkezine gelen ihbarda Mengücek Gazi Eğitim Araştırma Hastanesi acilinde küçük bir çocuğun parmağına geçirdiği metal gazoz açacağının sıkıştığı bilgisi üzerine harekete geçen itfaiye ekibi, hastane acilinin travma bölümüne vardı.

Küçük çocuğun yanına varıp gerekli ve özenli bir şekilde müdahale edilmesi sonucunda çocuğun parmağının bulunduğu metal açacak dikkatli ve çocuğun parmağına zarar verilmeden kesilip çocuğun parmağı sıkıştığı metal parçadan kurtarıldı.

Küçük çocuğun babası Hakan Çetin itfaiye ekiplerine teşekkür etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

CHP'de düğüm çözülüyor! Aziz İhsan Aktaş mahkemede konuşacak
Interpol bavulu hazırladı: 15 aranan ülkeye döndü
Ünlülerin salonuna polis baskını
Bariyer aracın tavanını bile ayırdı, bakan gözünü alamadı anlam da veremedi
ÖNCE DOKTORU, SONRA DA BİRBİRLERİNİ DOLANDIRDILAR