Kanal İstanbul şantiye alanında hummalı çalışma

26 Haziran'da Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla temel atma töreni yapılması planlanan Kanal İstanbul'un şantiye alanı her geçen gün daha da büyüyor

Kanal İstanbul için kurulan şantiye alanı genişletiliyor. Büyütülen şantiye alanında çok sayıda iş makinesi aynı anda çalışıyor. Çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

26 Haziran'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla temel atma töreni yapılması planlanan Kanal İstanbul'un şantiye alanı her geçen gün daha da büyütülüyor. Genişletilen şantiye alanı için onlarca iş makinesi aynı anda çalışıyor. Yapılan çalışmalar hız kesmeden büyüyerek devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

YENİ YÖNETMELİK YOLDA
Adalet Bakanı Gürlek’in Bilgilerini Sızdıran Tapu Teknikeri Gözaltında
YENİDOĞAN ÇETESİ DAVASINDA FLAŞ GELİŞME
BÖYLE BİR ÇAĞDAYIZ
Erol Köse’nin cenazesini kızı Dijan aldı