Kamyonetin kasasında tehlikeli yolculuk kamerada

İstanbul Bomonti Tüneli'nde seyir halinde olan bir kamyonetin arkasında bulunan çocukların tehlikeli yolculuğu kameralara yansıdı.

İstanbul Bomonti Tüneli'nde seyir halinde olan bir kamyonetin arkasında bulunan çocukların tehlikeli yolculuğu kameralara yansıdı. Ani bir frenle kamyonetin kasasından her an yola düşebileceği görülen çocukların görüntüsü görenleri hayrete düşürdü.

Olay, dün saat 12.15 sularında Bomonti Tüneli'nde meydana geldi. Kasımpaşa'dan Dolmabahçe'ye giden ve plakası belli olmayan bir kamyonetin arkasında hiçbir koruma olmadan seyir halinde giden çocukların tehlikeli görüntüsü kameralara yansıdı. Görüntülerde çocukların kasası açık kamyonette ayağa kalkıp birbirleriyle şakalaştıkları da görünüyor. Çocukların, her an yola devrilebilecek şekilde korumasız bir şekilde yolculuk yapmaları sorumsuzluğu gözler önüne serdi.

POLİS-ADLİYE Haberleri

KUYTUL VE EŞİ TUTUKLANDI
Ticari taksiyle geldiği kuyumcu dükkanını kurşunladı
MİLYARLARCA LİRA VE ALTIN ELE GEÇİRİLDİ
3 Kardeş Yan Yana Defnedildi: Ailenin 10 Yıl Sonra İkinci Kez Katlanan Acısı
Ankara'da 1 Madencinin Yaşamını Yitirdiği Göçük Sahası Dron ile Çekildi