Kamyonete arkadan çarpan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı

Antalya'nın Serik ilçesinde kamyonete arkadan çarpan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı.

Antalya'nın Serik ilçesinde kamyonete arkadan çarpan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı. Kaza anları güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Kaza Serik ilçesi sanayi bölgesinde yaşandı. Plakası ve sürücüsünün ismi tespit edilemeyen motosiklet, önünde seyreden ve sola dönmekte olan arkası açık kamyonete çarptı. Kaskı bulunmayan sürücü ağır yaralanırken gencin yardımına önce vatandaşlar koştu. Yaralı sürücü çevrede bulunan vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulans ile hastaneye sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Tıraşını beğenmedi, berberini bıçakladı
İnternetten araştırma yapıp silahla kuyumcu soydu
Oğuzhan Uğur’un da gözaltına alındığı operasyonda sayı 9’a yükseldi
Marketteki müşteri hayatını kaybetti
Kontrolden çıkan EGO otobüsünü son anda fark etti, kurtuldu