Kamu görevlisiyim dedi İranlı genci dolandırdı

Kadıköy'de kendisini kamu görevlisi olarak tanıdan 20 yaşındaki genç, 21 yaşındaki İranlı genci dolandırdı.

Kadıköy'de kendisini kamu görevlisi olarak tanıdan 20 yaşındaki genç, 21 yaşındaki İranlı genci dolandırdı. İranlı genci 150 bin Euro ve 7 bin dolar dolandıran şahıs adli makamlara sevk edildi.

Geçtiğimiz Pazartesi günü Kadıköy ilçesinde, İranlı P.Z. (21) kendisini kamu görevlisi olarak tanıtan şahsın yönlendirmesiyle, evinde bulunan 150 bin Euro ve 7 bin Doları şüpheli şahsa elden teslim etti. Dolandırıldığını anlayan P.Z. şikayetçi oldu. Bunun üzerine Dolandırıcılık Büro Amirliği harekete geçti. Yapılan çalışmalar sonucunda P.Z.'yi dolandıran kişinin Kadir U.(20) isimli şahıs olduğu tespit edildi. Kadir U. ekipler tarafından yakalandı. Yapılan tahkikatın ardından Kadir U. mevcutlu olarak adli makamlara sevk edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

TBMM’deki cinsel taciz davasında karar çıktı
21 Gün Süren Umutlu Bekleyiş Acıyla Bitti
EV, İŞ YERİ VE ARAÇLAR ARANDI
23 ilde dolandırıcılık operasyonu: 307 şüpheli yakalandı
Tutuşan atık malzemeler eve sıçramadan söndürüldü