Kamu Başdenetçisi Malkoç'a ziyaretler

AK Parti milletvekillerinden oluşan bir heyet ile Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Kodalak ve beraberindekiler, Kamu Başdenetçisi Malkoç'u ziyaret etti

ANKARA (AA) - AK Parti milletvekillerinden oluşan bir heyet ile Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Harun Kodalak ve beraberindekiler, Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç'a ziyaret gerçekleştirdi.

Kamu Denetçiliği Kurumundan yapılan yazılı açıklamaya göre, Kamu Başdenetçisi Malkoç'u AK Parti Konya Milletvekili Halil Etyemez, Aydın Milletvekili Abdurrahman Öz, Karaman Milletvekili Recep Şeker ve Trabzon Milletvekili Salih Cora, ziyaret etti.

Öte yandan, Ankara Cumhuriyet Başsavcısı Harun Kodalak, Başsavcıvekili Necip Cem İşçimen, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu Üyesi (HSYK) Alp Arslan ile Danıştay Üyesi Hayrettin Kadıoğlu da Malkoç'a ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaretlerde Malkoç'a yeni görevinde başarı dileklerinde bulunuldu.

AA

Gündem Haberleri

BAHİS REKLAMI KRİZİ
Yasaklı Doktor Davası Başlıyor: 25 Yaşındaki Semanur’un Ölümü Mahkemede
Bursa’nın 2050 Yol Haritası: Uydu Kentler Haziranda Açıklanıyor
Kar ve Fırtına Geliyor: Meteoroloji’den Kritik Uyarı
Ağır taşıtlar ve kuryelere kar yasağı