Kampçıların gözdesi Köyceğiz Sandras Dağı’nda kar etkili oldu

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinin merkezinde yağmur, özellikle kampçıların gözdesi olan Sandras Dağı'nda ise kar etkili oldu.

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinin merkezinde yağmur, özellikle kampçıların gözdesi olan Sandras Dağı'nda ise kar etkili oldu. Karla kaplanan dağ ise kartpostallık görüntüler oluşturdu.

Köyceğiz'de 3 gündür etkili olan soğuk havanın ardından bugün öğleden sonra şehir merkezinde şiddetli yağmur yaşandı. Özellikle kampçıların gözdesi olan Sandras Dağı'nda ise kar yağışı gerçekleşti. Yansıtıcının bulunduğu Pankuduz mevkiine yağan kar şehir merkezinden bakıldığında da kartpostallık görüntüler oluşturdu. Cep telefonları ile karın görüntüsünü çeken vatandaşlar ise sosyal medya hesaplarında paylaşarak kar sevinci yaşadılar. Ayrıca Köyceğiz Yayla Mahallesi ve Otmanlar Mahallesi'nde de kar yağışı etkili olurken, yöre halkı kar yağışının sevindirici olduğunu ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Fahrettin Kayhan Hayatını Kaybetti
DAĞLARIN EFELERİ YERLEŞİM YERLERİNE İNDİ
Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan