Kamile İkiz’den Bronz Madalya

15-17 Şubat 2019 tarihleri arasında Antalya'da yapılan 6. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Şampiyonası sona erdi.

15-17 Şubat 2019 tarihleri arasında Antalya'da yapılan 6. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Şampiyonası sona erdi.

51 ülkeden 1615 sporcunun katıldığı Turkish Open Turnuvası büyük heyecana sahne oldu. Şampiyonaya Kayseri'den katılan milli sporcu Kamile İkiz 49 kg'da mücadele etti.

Seyir keyfi yüksek olan şampiyonada mücadele eden Kamile İkiz 49 kg'da yaptığı zorlu mücadeleler sonunda üçüncü olarak bronz madalyanın sahibi oldu.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Murat Eskici, müsabakada ülkemizi temsil eden ve bronz madalyanın sahibi olan Kamile İkiz'i ve antrenörü Hasan Önal'ı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Spor Haberleri

Osimhen ve Icardi'yi Bile Gölgede Bırakan Rakam...
64. KUPA SAHİBİNİ BULUYOR
Bernardo Silva'nın Galatasaray'dan İstediği Maaş Dudak Uçuklattı
UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Aston Villa kupasını aldı
Hull City’nin rakibi ihraç edildi yeni rakip Middlesbrough