Kalkınma Bakanlığı yetkilileri Moody's heyeti ile görüştü

Kalkınma Bakanı Elvan: - "Görüşmede, özellikle OVP hedeflerinde revizyona gidilmesinin düşünülmediği, mevcut hedeflerin korunduğu vurgulanmıştır"

ANKARA (AA) - Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Bakanlık yetkililerinin, uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Moody's heyeti ile görüşmesinde, özellikle Orta Vadeli Program (OVP) hedeflerinde revizyona gidilmesinin düşünülmediğinin vurgulandığını bildirdi.

Elvan, yaptığı açıklamada, Kalkınma Bakanlığı yetkilileri ile Moody's heyeti arasındaki görüşmenin, son derece olumlu bir havada gerçekleştiğini belirtti.

Görüşmede, Moody's heyetine OVP, yapısal reformlar, yatırım ortamının iyileştirilmesi, makroekonomik gelişmeler ve öncelikli dönüşüm programları konuları hakkında bilgi verildiğini ifade eden Elvan, özellikle OVP hedeflerinde revizyona gidilmesinin düşünülmediği ve mevcut hedeflerinin korunduğunun vurgulandığını bildirdi.

Elvan, Moody's heyetinin de Bakanlık yetkililerine görüşmeden duydukları memnuniyeti ifade ettiklerini kaydetti.

AA

Ekonomi Haberleri

Erdoğan'dan İş Dünyasına Büyük Müjde: Vergi İndirimleri Geldi
TRUMP TÜRKİYE'YE SAVAŞ AÇIYOR
BUNU YAPARAK AYDA 240 BİN LİRA KAZANIYOR
Çin Altın Topluyor
100 GÜNDE DÜNYA KİLİTLENDİ