Kaldırımda sohbet eden gençlere silahla saldırdı!

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde kaldırımda sohbet eden iki kişiye silahlı saldırıda bir kişi bacaklarından yaralandı

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde çıkan silahlı kavgada bir kişi yaralandı.

Olay, Battalgazi ilçesine bağlı Kernek Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, beraberinde bir arkadaşı ile Şehit Hamit Fendoğlu Caddesi üzerinde kaldırımda sohbet eden M.İ.A.'nın yanına gelen Ç. S. ile M.İ.A. arasında kısa süreli bir yaşanan arbedenin ardından açılan ateş sonucunda M.İ.A. bacaklarına aldığı isabet neticesinde yaralandı.

Olayın şüphelisi olduğu belirtilen Ç.S. olay yerinden yaya olarak kaçarken, yaralı şahıs Malatya Turgut Özal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ekipler cadde üzerinde inceleme yaparken, olayın şüphelisi Ç.S ise kısa sürede olayda kullanılan suç aletiyle birlikte yakalandı.

Olayla ilgili olarak başlatılan inceleme sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

İzmir Büyükşehir iştiraklerine yönelik operasyonda flaş gelişme
İki Grup Birbirine Girdi, Son Sözü Anne Terliği Söyledi
Kargoyla uyuşturucu teslimatına baskın
Konya plakalı araç Karaman’da kaza yaptı
Halıya Sarılı Ceset Davasında Kritik Gün: Sedef Güler Cinayetinde Karar Bekleniyor