Kahta Devlet Hastanesi hekim kadrosu güçleniyor

Adıyaman'ın Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fedli Emre Kılıç, 5'i uzman, 25" de pratisyen olmak üzere 30 hekim kadrosunun açıldığını duyurdu.

Adıyaman'ın Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fedli Emre Kılıç, 5'i uzman, 25" de pratisyen olmak üzere 30 hekim kadrosunun açıldığını duyurdu.

Başhekim Kılıç, "Hastanemize 5'i uzman, 25'i pratisyen olmak üzere toplam 30 hekim kadrosu açıldı. Uzman hekim branşlarımız, göz sağlığı ve hastalıkları, radyoloji, anestezi ve reanimasyon, patoloji ve psikiyatri olmak üzere, hastalarımıza çok daha iyi hizmet verebilmek adına çalışmalarımız devam ediyor. Bu süreçte emeği geçen başta Adıyaman Milletvekili İshak Şan'a teşekkür ederiz. Hastanemiz, gerek hekim kadrosu ve gerekse de teknik donanımını arttırıp geliştirerek halkımıza daha iyi ve hızlı hizmet etme gayreti içerisinde olmaktadır" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

Kanser erken teşhis edildi, kapalı ameliyatla sağlığına kavuşuyor
AİLE HEKİMLİĞİNDE KURALLAR DEĞİŞTİ
Ata Demirer 30 Kilo Nasıl Verdi? İşte Ünlü Komedyenin Zayıflama Sırrı!
Bozüyük Devlet Hastanesi'nde 3 Uzman Doktor Göreve Başladı
Sosyal Medyada Satılan Diş Beyazlatıcılar Dişlerinizi Eritiyor Olabilir!