Kahta Devlet Hastanesi hekim kadrosu güçleniyor

Adıyaman'ın Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fedli Emre Kılıç, 5'i uzman, 25" de pratisyen olmak üzere 30 hekim kadrosunun açıldığını duyurdu.

Adıyaman'ın Kahta Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Fedli Emre Kılıç, 5'i uzman, 25" de pratisyen olmak üzere 30 hekim kadrosunun açıldığını duyurdu.

Başhekim Kılıç, "Hastanemize 5'i uzman, 25'i pratisyen olmak üzere toplam 30 hekim kadrosu açıldı. Uzman hekim branşlarımız, göz sağlığı ve hastalıkları, radyoloji, anestezi ve reanimasyon, patoloji ve psikiyatri olmak üzere, hastalarımıza çok daha iyi hizmet verebilmek adına çalışmalarımız devam ediyor. Bu süreçte emeği geçen başta Adıyaman Milletvekili İshak Şan'a teşekkür ederiz. Hastanemiz, gerek hekim kadrosu ve gerekse de teknik donanımını arttırıp geliştirerek halkımıza daha iyi ve hızlı hizmet etme gayreti içerisinde olmaktadır" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Sağlık Haberleri

Yaz Tatili Mutsuzluğu: Neden Herkes Yazdan Keyif Almıyor?
BİLECİK İL JANDARMA EĞİTİM KOMUTANLIĞI EN YÜKSEK PUANLA BELGE ALDI
DOWN SENDROMLU BEBEK DAVASINDA ŞOK EDEN İCRA
Venezuela’ya 16,4 ton insani yardım malzemesi yola çıktı
Kalın Bağırsak Kanserinden Kurtulmanın Yolu: Polip Taraması