Kahramanmaraş'taki uyuşturucu operasyonu

Gözaltına alınan 8 zanlıdan 7'si tutuklandı

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ta düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan 8 kişiden 7'si tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince gözaltına alınan 8 zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Zanlılardan 7'si "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan tutuklandı. Bir zanlı da tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Bu arada, operasyona ilişkin görüntüler basın mensuplarına dağıtıldı.

Kahramanmaraş'ta, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince dün uyuşturucu madde ticareti yaptığı belirlenen zanlıların evlerine eş zamanlı baskın düzenmişti. 8 kişinin gözaltına alındığı operasyonda 40 gram eroin, 60 gram esrar ile 600 uyuşturucu ve uyarıcı hap ele geçirilmişti.

AA

Gündem Haberleri

Mehmet Akif Ersoy Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliği görevinden uzaklaştırıldı
DEVLETTEN İŞVERENE BÜYÜK DESTEK
Marmara’da kirlilik yeniden görüntülendi: İSKİ deşarjı tepki çekti
Türkiye ile Azerbaycan arasında akademik işbirliği güçleniyor
Yapay zekâ ile ses klonlama dolandırıcılığı Türkiye’de artıyor