Kahramanmaraş'ta suç örgütlerine operasyon: 7 gözaltı

Zanlıların adreslerinde yapılan aramalarda, çok sayıda silah ile suçtan elde edildiği düşünülen 260 bin lira, çek, senet, satış sözleşmesi, tapu ile alacak defteri ele geçirildi

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ta organize suç örgütlerine yönelik operasyonda 7şüpheli gözaltına alındı.

Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde, Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince tefecilik ve yağma suçlarını işledikleri belirlenen organize suç örgütlerine yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyonda, 7 şüpheli gözaltına alındı. Zanlıların adreslerinde yapılan aramalarda, uzi otomatik silah, tabanca, 5 kurusıkı tabanca, biri M16 tipi 3 pompalı tüfek, suçtan elde edildiği düşünülen 260 bin lira, 628 tabanca mermisi, bıçak ve çok sayıda senet, çek, satış sözleşmesi, tapu ile alacak defteri ele geçirildi.

AA

Gündem Haberleri

Bolvadin'de 55 Bin TL'ye Satılan Kaymak Aşevine Can Suyu Oldu!
MARKETTEN ALDIĞI PEYNİR HAYATINI KARARTTI
Veterinerde deprem etkisi yapan kedi Türkiye’nin gündeminde
Haluk Levent'in Yıllar Önceki Bergama ve Fon İtirafı Gündem Oldu (61 karakter)
Harabe Evde Bulunan Nazar Davasında Yeni Gelişme: Babaanneden İtiraf