Kahramanmaraş’ta kar yağışıyla bazı bölgeler beyaza büründü

Kahramanmaraş'ta etkili olan yoğun kar yağışı, yüksek rakımlı bölgeleri beyaza bürüdü.

Kahramanmaraş'ta etkili olan yoğun kar yağışı, yüksek rakımlı bölgeleri beyaza bürüdü.

Meteorolojinin uyardığı yağışlı hava, birçok ilde olduğu gibi Kahramanmaraş'ta da bölge bölge etkisini göstermeye başladı. Hava sıcaklıklarının düşmesi ile birlikte şehrin yüksek kesimli noktalarında kar yağışı başladı. Özellikle kuzey ilçeler ve kırsal bölgelerde yaşanan kar yağışı vatandaşları memnun ederken, yüksek kesimleri de beyaza bürüdü.

Büyükşehir belediyesi ekiplerinin; Dulkadiroğlu, Göksun ve Çağlayancerit'te kar yağışının başladığı andan itibaren yolları ulaşıma açık tutmak için yoğun çaba sarf ettiği de bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Fahrettin Kayhan Hayatını Kaybetti
DAĞLARIN EFELERİ YERLEŞİM YERLERİNE İNDİ
Kadir İnanır görüntülendi! Yaşaması mucize
Baraj tahliye suyu sel oldu, geçtiği tarlaları küçülttü
TİGEM’den ’'kayıp yarış atları' açıklaması: Yalan