Kahramanmaraş'ta FETÖ/PDY operasyonu

Kentte hakim ve savcıların ''imamı'' olduğu ileri sürülen öğretmen ile askeri personel tutuklandı

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanmasına (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında hakim ve savcıların ''imamı'' olduğu ileri sürülen öğretmen ile 2 askeri personel tutuklandı tutuklandı.

Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığının yürüttüğü soruşturma kapmasında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentte hakim ve savcıların ''imamı'' olduğu öne sürülen, daha önce ihraç edilen ve hakkında yakalama kararı bulunan A.P. isimli öğretmeni Adana'da bir bağ evine yapılan operasyonla gözaltına aldı.

Soruşturma kapsamında daha önce görevlerinden ihraç edilen teğmen rütbesinde M.A. ile F.K. da düzenlenen iki ayrı operasyonla yakaladı.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkeme tarafından tutuklandı.

AA

Gündem Haberleri

POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!
TÜM FAALİYETLERİ DURDURULDU
'GELECEK'Tİ, 'YENİ' OLUYOR
Polis Akademisi Duyurdu: 2026 PMYO 3 Bin 250 Öğrenci Alımı Başvuruları Başladı!