Kahramanmaraş'ta 5 boynuzlu koç alıcısını bekliyor

Hayvanın sahibi, pazarda satışa çıkardığı koçu için 5 bin lira istiyor

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş'ta 5 boynuzlu koç, 5 bin liradan satışa çıkarıldı.

Kahramanmaraş Canlı Hayvan Pazarı'nda satışa çıkarılan, dördü büyük, biri küçük 5 boynuzu bulunan koç, çevredekilerin ilgi odağı oldu.

Kurbanlık satışı yapan Durdu Akbayır, AA muhabirine, 2 yaşındaki koçuna gözü gibi baktığını söyledi.

Küçüklüğünden beri hayvancılıkla uğraştığını, 30 yıldır da hayvan pazarında esnaflık yaptığını anlatan Akbayır, şöyle konuştu:

"Bende her türlü kurbanlık hayvan mevcut. Arap kırması 5 boynuzlu koçu, 5 bin liradan satışa sundum. Koçumun her boynuzu için bin lira fiyat biçtim. Koçu almak isteyen varsa onları bekliyorum. 5 boynuzlu koç binde bir olur. Kuzuluktan büyüttüm. Damızlık olarak tutacaktım ama bayramdan sonra Suriyeli eşim için Halep'e yerleşeceğim. Koçu alacak kişi ister damızlık ister kurbanlık olarak değerlendirebilir."

AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü