Kahramanmaraş’ın son hali havadan görüntülendi

Yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'taki son durum havadan ve yerden görüntülendi.

Yüzyılın felaketi olarak nitelendirilen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'taki son durum havadan ve yerden görüntülendi.

6 Şubat günü meydana gelen ve Türkiye'yi yasa boğan depremlerin merkez üssü Kahramanmaraş'taki görüntüler duygulandırdı. Depremde birçok bina enkaza dönerken, bazı mahallelerde de duvarı yıkılan evlerin içerisindeki süslemeler ve ev sahiplerinin evden çıkmadan önce bıraktıkları odaları görüntülere yansıdı. Görüntülerde bazı sokaklarda tamamen yıkılan evler yer alırken, Kahramanmaraş Kalesi ve çevresindeki tarihi mahalleler de havadan görüntülendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Avrupa'daki Gurbetçiler İçin Türksat 4A Rehberi! Almanya, Avusturya ve Hollanda İçin Frekans Ayarları
Türksat Frekans Değişikliği: Çanak Anten Ayarı Nasıl Yapılır? Anten Yönü Değişecek mi?
Ukrayna’dan Savaş Çakar’ın ailesine tepki çeken mesaj: Hak ettiğini aldı
5. İstanbul Festivali'nde Ateez Rüzgarı: Kilometrelerce Kuyruk Oluştu
Gazeteci Nuray Başaran’dan İYİ Parti ve CHP Hakkında Şok İddia