Kahramanmaraş merkezli FETÖ/PDY operasyonu

Terör örgütünün mahrem yapılanmasına yönelik 9 ilde düzenlenen eş zamanlı operasyonda 2 şüpheli daha gözaltına alındı

KAHRAMANMARAŞ (AA) - Kahramanmaraş merkezli 9 ilde, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan şüpheli sayısı 12'ye yükseldi.

Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, örgütün mahrem askeri yapılanmasında yer aldıkları iddiasıyla haklarında arama kararı çıkarılan 2 şüpheli daha İstanbul'da gözaltına alındı.

Daha önce gözaltına alınan, aralarında orman mühendisi ve askerlerin de bulunduğu toplam 12 şüpheli sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü.

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında, İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Kahramanmaraş, İstanbul, Ankara, Bursa, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin, Adıyaman ve Osmaniye'de önceden belirlenen adreslere düzenledikleri eş zamanlı operasyonda 10 kişiyi gözaltına almıştı.

AA

Gündem Haberleri

Yılın en başarılı belediye başkanı seçildi
KONYA'NIN NÜFUSU 1 YILDA KAÇ KİŞİ ARTTI
Sisin altı ve üstü aynı anda böyle görüntülendi
Yurtta Hava Değişiyor! Sağanak, Kar ve Don Kapıda
BEDELİ VATANDAŞA KESİLDİ