Kahraman şehit Halisdemir'in kayınvalidesi hayatını kaybetti

Şehit Halisdemir'in kayınvalidesi Fatma Halisdemir Bursa'da geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti

BURSA (AA) - Kahraman şehit Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in kayınvalidesi Fatma Halisdemir, geçirdiği kalp krizi sonucu Bursa'da hayatını kaybetti.

Bursa Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, şehit Halisdemir'in kayınvalidesi Fatma Halisdemir, geçirdiği kalp krizi sonucu Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesinde vefat etti.

Vefat haberini alan Bursa Valisi İzzettin Küçük, aileye taziyelerini iletmek için hastaneye giderek başsağlığında bulundu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Küçük, Fatma Halisdemir'in Niğde'den ziyarete geldiği esnada rahatsızlanarak kaldırıldığı hastanede vefat ettiğini belirtti.

Fatma Halisdemir'e Allah'tan rahmet dileyen Küçük, "Halisdemir ailesi bağırlarından çıkardıkları kahraman Astsubayımız ile artık tüm Türkiye’ye mal olmuş bir ailedir. Bu ülke için kanlarını seve seve vermiş tüm şehitlerimizin emanetleri, bizim emanetlerimizdir. Onların her daim yanlarında olmakta boynumuzun borcudur." değerlendirmesinde bulundu.

Fatma Halisdemir, yarın öğle namazına müteakip Niğde'nin Bor İlçesi Çukurkuyu Kasabası Hamzalı Camisinde kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecek.

AA

Gündem Haberleri

15 Temmuz’un 10’uncu yılında Türkiye’nin birçok kentinde anma etkinlikleri düzenlenecek
Afyonkarahisar’da NATO Zirvesi İçin 10 Günlük Yasak Kararı
700 DİRİ FAY NE ANLAMA GELİYOR?
CİMRİLİK BOŞANMA SEBEBİ SAYILDI
IBAN MAĞDURLARINA MÜJDE