Kadınların 'ne bakıyorsun' kavgası kanlı bitti! 3 kadın 2 esnafı bardakla yaraladı

Bodrum'da 3 kadının "niye bakıyorsunuz" diyerek 2 esnaf kadına saldırdığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. Olayda kafasına bardakla vurulan kadınlardan birinin yüzüne 6 dikiş atıldı, diğeri de aldığı darbelerle başından ve göğsünden yaralandı

Bodrum'da 3 kadının, 2 esnaf kadına saldırdığı anlar, güvenlik kamerasına yansıdı. Olayda kafasına bardakla vurulan kadınlardan birinin yüzüne 6 dikiş atıldı, diğeri de aldığı darbelerle başından ve göğsünden yaralandı.

Olay, Gümbet Mahallesi Barlar Sokağı'nda yaşandı. İddiaya göre, Gümbet Mahallesi Barlar Sokağı'nda faaliyet gösteren bir mekanda çalıştıkları iddia edilen A.A., S.D. ile ismi öğrenilemeyen bir kadın, bölgede bir GSM firmasının işletmeciliğini yapan 20 yıllık esnaf Ü.Ç. ve arkadaşı N.S.'ye "niye bakıyorsunuz" diyerek üzerine yürüdü. 3 kadından biri elindeki alkol bardağını Ü.Ç.'nin başına vurdu. Daha sonra 3 kadın hep birlikte 2 kadına saldırdı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar, kavgayı önlemeye çalışsa da başarılı olamadı. Daha sonra polis ekiplerinin gelmesiyle taraflar ayrıldı ve ifadeleri alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Taraflar ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

Olayda yüzünden yaralanan ve kaşı açılan esnaf Ü.Ç.'ye 6 dikiş atılarak, 10 gün iş göremez rapor verildi. Başından ve göğüs bölgesinden yaralanan N.S.'ye de 10 gün rapor verilse de şahıs işi dolayısıyla 2 gün rapor aldı. Saldırıyı gerçekleştiren 3 kadından S.D.'nin de hafif şekilde elinden yaralandığı belirlendi.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Valilik önündeki şüpheli valizler ekipleri alarma geçirdi.. Gerçek sonradan çıktı
İtfaiyeye yol vermeye çalışırken minibüse çarptı
Bıçak Zoruyla Banka Hesabı Açtırdılar
Gözü yaşlı anne 28 yıllık sır perdesinin aralanmasını istiyor
Gece denize giren 2 arkadaş boğuldu