"Kadınlarımızın hedefi Avrupa ve Dünya Şampiyonası"

- Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz:"Kadınlarımız umut ediyorum iyi yerlere gelecektir"


ANKARA (AA) - Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz, Avusturya'daki Genç Kadınlar Avrupa Kupası müsabakalarında bir gümüş madalya kazandıklarını söyledi.

Başkan Huysuz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Leibnitz kentindeki şampiyona için milli takımın yeterli bir hazırlık dönemi geçiremediğini belirterek, "1 tane gümüş madalyamız, 3 tane beşinciliğimiz var. Kadınlarımızın hedefi Avrupa ve Dünya Şampiyonası. Kadınlarımız umut ediyorum iyi yerlere geleceklerdir." diye konuştu.

Genç Kadınlar Avrupa Kupası'nda gümüş madalya kazanan 48 kiloda Tuğçe Beder madalya alan tek isim oldu.

Diğer Türk sporculardan 44 kiloda Gamze Sayma, 70 kiloda Semanur Erdoğan ve +78 kiloda Kübranur Esir ise şampiyonayı beşinci sırada tamamladı.


AA

Spor Haberleri

Antalyaspor'a transfer yasağı
Bodrum çıkamadı Gökdeniz Süper Lig'de
Sportif başarı yok, kupa yok borç 28 milyar TL
Mert Hakan Yandaş Müjdesi: Fenerbahçeli Yıldızın Cezasında Dev İndirim!
120 yıllık futbol kulübü kapanmanın eşiğinde