Kadınlar yaza "merhaba" dedi

İzmit Belediyesi ve İzmit Halk eğitim Merkezi iş birliğiyle kadınlar için yaza merhaba yürüyüşü ve piknik etkinliği düzenlendi.

İzmit Belediyesi ve İzmit Halk eğitim Merkezi iş birliğiyle kadınlar için yaza merhaba yürüyüşü ve piknik etkinliği düzenlendi.

SEKA Park'ta düzenlenen etkinlikte ilk olarak katılımcılar uzman spor eğitmenleri eşliğinde Plajyolu'na kadar tempolu şekilde yürüdü. Katılımcılar yürüyüş sonrasında başlangıç noktasına geri dönerek piknik yaptı. Piknik programında İzmit Belediyesi tarafından çay ve simit ikramında bulunuldu. Çeşitli sportif yarışmalar ve müzik eşliğinde düzenlenen piknik etkinliğinde kadınlar doyasıya eğlendi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Tarihi Sayaç Atölyesi Konservatuvar Oluyor
İNGİLTERE HAVLU ATTI KONYA'DA KONUŞULMUYOR BİLE
Okul önünde bıçak satarken yakalandı
‘Benim çocuğum yapmaz’ demeyin!
TOKİ kiralık sosyal konutta ikinci aşama