Kadınlar Futbol 1. Ligi

Adana İdmanyuduspor Başkanı Taylancı: "Ligde kalan 4 maçımıza prestij için çıkacağız ve daha çok genç oyuncularımıza fırsat vereceğiz"

ADANA (AA) - Kadınlar Futbol 1. Ligi takımlarından Adana İdmanyurduspor'un başkanı Metin Taylancı, kalan 4 maça prestij için çıkacaklarını ve genç oyunculara fırsat vereceklerini bildirdi.

Taylancı, yazılı açıklamasında, ligin 14. haftasında, sahalarında Ataşehir Belediye Spor'a 1-0 yenildiklerini anımsattı.

İstanbul temsilcisinin güçlü bir rakip olduğunu belirten Taylancı, "Takımımla gurur duyuyorum. Bu kadar olumsuzluğa inat, çok başarılı olduğumuzu söyleyebilirim. Ligde kalan 4 maçımıza prestij için çıkacağız ve daha çok genç oyuncularımıza fırsat vereceğiz. Ataşehir Belediye Spor ile yaptığımız maçı Adana'ya gelerek izleyen Kadın Milli Takımlar Teknik Direktörü Talat Tuncel de bizi onurlandırdı" ifadelerini kullandı.

Spor Haberleri

Acun Ilıcalı'dan Fenerbahçe Yönetimine 217 No'lu Loca Tepkisi
Konyaspor Maçı Sonrası Loca Krizi
Kerem Aktürkoğlu'nun Son Durumu Belli Oldu
Seydişehir 1955 Alüminyum Spor Savunmayı Sağlama Aldı
Konyaspor Galibiyeti Sonrası İsmail Kartal'dan Transfer ve Sakatlık Açıklaması