Kadının düşürdüğü cüzdanı başka biri aldı, o anlar kameraya yansıdı

Elazığ'da bir kadınının düşürdüğü cüzdanı, başka bir kişi tarafından alınması güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Elazığ'da bir kadınının düşürdüğü cüzdanı, başka bir kişi tarafından alınması güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Elazığ'da Hürriyet Caddesi üzerinde yaşanan olayda, bir kadın yolda yürürken cüzdanını düşürdü. Yakındaki bir güvenlik kamerası tarafından kaydedilen görüntülerde, kadının cüzdanını düşürdüğü anlar, kameralara yansıdı. Cüzdanın düştüğünü fark etmeyen kadın yoluna devam ederken, arkadan gelen başka bir kişi yerde fark ettiği cüzdanı önce ayağıyla itti daha sonra eline alıp içine baktığı cüzdanı alarak bölgeden uzaklaştı. Yaşanan olay güvenlik kameralarına yansırken, cüzdanın sahibine teslim edilip edilmediği öğrenilemedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

’Yılanı öldürdüm’ diyerek çektirdiği video pahalıya mal oldu
Babasına yastık götürürken kaza geçirdi, 15 günlük yaşam savaşını kaybetti
Bakan Çiftçi’den NATO Zirvesi Açıklaması: 56 Bin Personel Görev Aldı
Husumetlisini vurdu, kaçarken tır çarptı
Emekli öğretmeni 2 milyon lira dolandırdı