Kadıköy’de kentsel dönüşüme giren binada korkutan yangın

Kadıköy Osmanağa Mahallesi'nde kentsel dönüşüme giren bir binada yangın çıktı.

Kadıköy Osmanağa Mahallesi'nde kentsel dönüşüme giren bir binada yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürülen yangın, kısa süreli paniğe neden oldu.

Kadıköy Osmanağa Mahallesi Canan Sokak'ta saat 15.30 sıralarında kentsel dönüşüm nedeniyle boşaltılan binanın çatı katında yangın çıktı. Haber verilmesi üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevleri kontrol altına aldı. Çıkan yangında herhangi bir yaralanma ve can kaybı yaşanmadı. Yangın nedeniyle sokak kısa süreliğine kapatıldı. Trafiğe kapatılan sokak yangın söndürüldükten sonra kontrollü olarak tekrar açıldı. Yangın nedeniyle çevredekiler kısa süreli panik yaşadı.

Yangını gören mahalle esnaflarından Aytekin Bakacak, "Bina yıkılmak üzere boşaltılmıştı. Yukarıda demirleri sökerken herhalde ateşten yangın çıktı" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

PSİKOLOG GÜLAÇTI CİNAYETİ DAVASINDA TANIKLAR DİNLENDİ
Ehliyeti almadan alkollü direksiyona geçti
Yurt Dışı Yasağı Sonrası İzmir Rotası: Haluk Levent’in Kaçış İddiası
Yakınları ulaşamadı, Alman uyruklu yaşlı kadın evinde ölü bulundu
Avukat Ece Güner’den Haluk Levent ve Ahbap Açıklaması