Kadıköy'de hafriyat tırı protestosu

Göztepe Oto Sanayi Sitesi esnafı, yol kapatarak hafriyat tırları ve iş makinelerininin sokaklardan geçişini protesto etti

İSTANBUL (AA) - Kadıköy'de Göztepe Oto Sanayi Sitesi esnafı, yol kapatarak hafriyat tırları ve iş makinelerini protesto etti.

Alınan bilgiye göre kentsel dönüşümün yoğun olarak devam ettiği Fikirtepe'de faaliyet gösteren Göztepe Oto Sanayi Sitesi esnafı, hafriyat tırları ve iş makinelerinin sokak ve caddelere zarar verdiğini, trafik yoğunluğu nedeniyle iş kaybı yaşadıklarını öne sürerek protesto eylemi yaptı. Yumurtacı Abdi Bey Caddesi'ni trafiğe kapatan esnaf bir süre tırların geçişine izin vermedi.

Bozulan yolların, yağışlı havalarda çamur olması nedeniyle tamir için müşteri gelmediğini savunan esnaf, mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.

Esnaf, polisin gelmesinin ardından eyleme son vererek yolu trafiğe açtı.

AA

Gündem Haberleri

POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!
TÜM FAALİYETLERİ DURDURULDU
'GELECEK'Tİ, 'YENİ' OLUYOR
Polis Akademisi Duyurdu: 2026 PMYO 3 Bin 250 Öğrenci Alımı Başvuruları Başladı!