Kadıköy'de açık alanda kitap okuma etkinliği

Öğrenciler, rıhtımda kurulan "Sahnebüs Otobüsü"nde kitap okudu

İSTANBUL (AA) - İstanbul Büyükşehir Belediyesi Çocuk Meclisi, Kütüphane Haftası dolayısıyla açık alanda kitap okuma etkinliği düzenledi.

Kadıköy-Eminönü Vapur İskelesi'nde gerçekleşen etkinliğe, ortaokul öğrencileri katıldı.

Etkinlikte konuşan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü Eğitim İşleri Koordinatörü Bilge Göktürk Duran, 150 öğrencinin katıldığı etkinliği geleneksel hale getirmeyi hedeflediklerini söyledi.

Rıhtım "Sahnebüs Otobüsü" adlı etkinlik alanı oluşturduklarını dile getiren Duran, "150 öğrencimiz burada kitaplarını okudu. Okudukları kitaplara ilişkin bilgiler aldık. Öğrencilerimiz daha fazla kitap okuyacaklarını belirtti. Daha çok gencimize ulaşmayı hedefliyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak kitap okuma etkinliklerini artırmayı istiyoruz." diye konuştu.

AA

Gündem Haberleri

Kadıköy’de cami yetersizliği: Cemaat sokakta namaz kılıyor
Deprem Bölgesinde 14 Bin 202 Derslik Tamamlandı
"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü