Kaçak motosiklet operasyonu

Başkentte bir iş yerine düzenlenen operasyonda gümrük kaçağı 5 lüks motosiklete el konuldu, 4 kişi gözaltına alındı

ANKARA (AA) - Başkentte, bir iş yerine düzenlenen operasyonda, gümrük kaçağı 5 lüks motosiklete el konuldu, 4 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Ankara Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, teknik ve fiziki çalışmalar sonucunda, Yenimahalle'de motor sporları malzemelerinin satıldığı bir iş yerinde, yasal olmayan yollarla gümrükten Türkiye'ye sokulan motosikletlerin piyasaya sürüldüğü bilgisine ulaştı.

İş yerine düzenlenen operasyonda, gümrük kaçağı olduğu belirlenen 5 lüks motosiklet ile bir ATV motoruna el konuldu. Konuyla ilgili şüpheliler, A.Ş, M.Ü, E.Ş. ve Ö.Ç. gözaltına alındı.

AA

Gündem Haberleri

İran’da mahsur kalan Pegasus uçağı 52 gün sonra Sabiha Gökçen’de alkışlarla karşılandı
Ankara İtfaiyesi Karıştı: Usulsüz Rapor İddiası ve Domatesli Protesto
İbrahim Tatlıses Taburcu Oldu: Miras Kararı Herkesi Şok Etti!
Maaş alamayan belediye işçilerinden Başkan İşçimenler’e tepki
OKUL DEĞİL DİJİTAL KALE