Kaçak kazıya izin yok: 2 şüpheli yakalandı

SAMSUN (İHA) – Samsun'da kaçak kazı yaptıkları tespit edilen 2 şüpheli şahıs, kazı malzemeleriyle birlikte suçüstü yakalandı.

SAMSUN (İHA) – Samsun'da kaçak kazı yaptıkları tespit edilen 2 şüpheli şahıs, kazı malzemeleriyle birlikte suçüstü yakalandı.

Samsun Valiliği İl Jandarma Komutanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Canik İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan ortak çalışma neticesinde; Canik ilçesi Gökçepınar Mahallesi'nde kaçak kazı yaptığı tespit edilen 2 şüpheli şahıs, kazı malzemeleri ile birlikte suçüstü yakalandı.

Valilik, olayla ilgili tahkikata başlandığını belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

EVLERİ KANALİZASYON SUYU BASTI
Karaman’daki feci kazada ölü sayısı 3’e yükseldi
Şikayet Kavgası Mahalleyi Savaş Alanına Çevirdi
BARİYERLE ÇARPTI, ALEV ALDI
Kredi Kartının Limitini Düşüren Sandal'a Şok