Kaçak elektronik sigara satışı yapmaya hazırlanan şahıs yakayı ele verdi

Eskişehir'de bandrolsüz ve hologramsız elektronik sigara satışı yapacağı ihbarı alınan şüpheli jandarma tarafından yakalanıp hakkında işlem yapıldı.

Eskişehir'de bandrolsüz ve hologramsız elektronik sigara satışı yapacağı ihbarı alınan şüpheli jandarma tarafından yakalanıp hakkında işlem yapıldı.

Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, Odunpazarı ilçesinde şüpheli bir sahsın kaçak yollardan temin ettiği bandrolsüz ve hologramsız elektronik sigaraları müşteri buldukça piyasaya sürerek satış yapacağı ihbarını aldı. İhbar üzerine KOM Şube Müdürlüğü ve Odunpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince çalışma başlatıldı. Çalışmalar neticesinde yakalanan şüpheli şahsın üzerinde yapılan aramada, 120 adet bandrolsüz ve hologramsız elektronik sigara jandarma tarafından ele geçirildi. Cumhuriyet Savcısı'nın talimatıyla şüpheli hakkında adli işlem yapıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

POLİS-ADLİYE Haberleri

İBB yıkımında büyük hata! Bina yan yattı
Bohçacı kılığında geldiler, 880 bin TL’lik soygun yaptılar
Candan Kardeşler Davasında Karar Çıktı
5 KATLI BİNA DUMANA BOĞULDU
Etimesgut'ta Zimmet Depremi: Belediye İştirakinde Milyonluk Vurgun!