Kaçak cep telefonlarını yakıt deposuna gizlemiş

Nusaybin ilçesinde bir aracın yakıt deposuna gizlenmiş 296 kaçak cep telefonu ele geçirildi- Olayla ilgili 2 şüpheli gözaltına alındı

MARDİN (AA) - Mardin'in Nusaybin ilçesinde yol uygulama noktasında durdurulan bir araçta yapılan aramalarda yakıt deposuna gizlenmiş 296 gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, Nusaybin İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerince yapılan yol uygulaması sırasında durdurulan araç içerisinde arama yapıldığı bildirildi.

Aramada yakıt deposu içerisine gizlenmiş farklı modellerde 296 gümrük kaçağı cep telefonu ve bu telefonlara ait 291 batarya ele geçirildiği ifade edilen açıklamada, 2 şüphelinin gözaltına alındığı belirtildi.

Açıklamada, her türlü kaçakçılık olaylarını engelleme konusundaki mücadelenin kararlıkla devam ettiği ve gerekli tüm tedbirlerin alındığı kaydedildi.

AA

Gündem Haberleri

"FAİZ DE YOK, SENET DE"
SGK, BDDK ve MEB’de kritik atama ve görevden almalar
Kante’yi karşılamak isteyen taraftarların çıktığı çardak çöktü
ASRIN FELAKETİ 3. YILINDA
BÖCEK AİLESİ FACİASINDA İDDİANAME TAMAMLANDI