Kaçak ağaç kesimine soruşturma

Kırklareli'nin Kofçaz ilçesinde belediye çalışanlarınca ormanda kaçak ağaç kesildiği iddiaları üzerine soruşturma başlatıldı

KIRKLARELİ (AA) - Kırklareli'nin Kofçaz ilçesinde ormanda kaçak ağaç kestiği iddia edilen 2 belediye personeli hakkında soruşturma açıldı.

Alınan bilgiye göre, Kofçaz Belediyesi'nde görevli 2 personel, Topçular köyü yakınlarındaki ormanlık alanda izinsiz kestikleri ağaçları bir kamyon ile belediye bahçesine getirdi.

Durumun bildirildiği Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığının talimatı ile belediye bahçesinde kesilen ağaçlara el koydu.

Kırklareli Valiliğince idari, Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığınca adli soruşturma başlatıldı. Soruşturma kapsamında belediye personeli M.S. ile E.S'nin ifadeleri alındı.

Belediye Başkanı Mehmet Balcı ise konuyla ilgili soruşturmaların başladığını ve bu aşamada açıklama yapmayacağını kaydetti.

Gündem Haberleri

POLATLI-HAYMANA-KONYA HATTI BÖLÜNMÜŞ YOL OLUYOR
Acil Durumlarda Yeni Dönem: Hayat 112 Uygulaması İçin Yeni Kamu Spotu Yayında!
TÜM FAALİYETLERİ DURDURULDU
'GELECEK'Tİ, 'YENİ' OLUYOR
Polis Akademisi Duyurdu: 2026 PMYO 3 Bin 250 Öğrenci Alımı Başvuruları Başladı!