Kabataş’ta polis ve zabıtadan hanutçulara uygulama

Polis ekipleri ve zabıta ekipleri artan şikayetler üzerine hanutçuluk yapan şahıslara yönelik uygulama gerçekleştirdi.

Polis ekipleri ve zabıta ekipleri artan şikayetler üzerine hanutçuluk yapan şahıslara yönelik uygulama gerçekleştirdi. 1 kişi hakkında işlem yapıldı.

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Deniz Liman Şube Müdürlüğü, Turizm Şube Müdürlüğü ve ve zabıta ekipleri Kabataş İskelesi önünde hanutçulara yönelik uygulama gerçekleştirildi. Deniz Liman Şube Müdürlüğü ekipleri uygulamaya denizden destek verdi.

Uygulamada, hanutçuluk yaparak haksız kazanç elde eden bir kişiye kabahatler kanununun 37-1 maddesi uyarınca 154 TL idari para cezası kesildi. Kent genelinde hanutçulara yönelik uygulamaların devam edeceği öğrenildi.

POLİS-ADLİYE Haberleri

Çocuklarını kenara itti, minibüsün altında can verdi
Sadettin Saran uyuşturucu davasında kızının üzerine yemin etti
Konteyner Faciasında İş Yeri Sahipleri Adliyeye Sevk Edildi: 2 Firari
Ankara'da 14 Yaşındaki Çocuk Kan Davası Kurbanı Oldu
Isparta-Antalya kara yolunda yolcu otobüsü devrildi: Yedek şoför hayatını kaybetti