Kabakçı’dan şampiyonlara ziyaret

İşitme Engelliler Taekwando Poomsae Türkiye Şampiyonası'na damga vuran Melikgazi Belediyesi Spor Kulübü sporcuları Erciyes'te kampa girdi.

İşitme Engelliler Taekwando Poomsae Türkiye Şampiyonası'na damga vuran Melikgazi Belediyesi Spor Kulübü sporcuları Erciyes'te kampa girdi.

Eylül ayında Eskişehir'de yapılan Türkiye Şampiyonasında Melikgazi Belediyesi Spor Kulübü toplamda 7 Altın, 1 Gümüş, 1 Bronz madalya kazanarak, Kayseri tarihinde bir ilke imza atarak yıldız, genç, büyükler kategorisinde takım şampiyonluğu kazandı.

Melikgazi Belediyesi Spor Kulübü Taekwondo Takımı sporcuları elde ettikleri bu büyük başarı ile Brezilya'da yapılacak olan Dünya Şampiyonası için Milli Takım kampına davet edildiler.

Dünya Şampiyonası ve Olimpiyat hazırlıklarını sürdüren sporcular Erciyes'te kampa girerek sıkı bir antrenman programında hazırlıklarını sürdürüyor. Melikgazi Belediyesi Spor Kulübü sporcularını ziyaret eden İl Müdürü Kabakcı, sporcularla Erciyes Kamp ve Eğitim Merkezinde bir araya gelerek sohbet etti.

İl Müdürü Kabakcı, sporculara ve antrenörlere çalışmalarında başarılar dileyerek, Uluslararası müsabakalarda büyük başarılar elde ederek ülkemizi gururlandırmalarını ve Ay yıldızlı Türk Bayrağımızı göndere çektireceklerine inandığını belirtti.

Ziyaret Kabakcı'nın sporcularla fotoğraf çektirmesiyle son buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Dünya Kupası'nda son 32 fikstürü açıklandı
Başakşehir antrenmanında ilginç görüntü! Üstlerine giydiler
Tartışmalı isim Fenerbahçe antrenmanında
A MİLLİLERDEN ZÜĞÜRT TESELLİSİ
Dirk Kuyt, 11 yıl sonra Fenerbahçe’de