Juan Mata gol sayısını 3’e çıkardı

Galatasaray'ın İspanyol futbolcusu Juan Mata, Hatayaspor karşısında attığı 2 golle bu sezon ligdeki gol sayını 3'e çıkardı.

Galatasaray'ın İspanyol futbolcusu Juan Mata, Hatayaspor karşısında attığı 2 golle bu sezon ligdeki gol sayını 3'e çıkardı.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray sahasında karşılaştığı Hatayspor'u 4-0 mağlup etti. Mücadele sarı-kırmızılıların deneyimli futbolcusu Juan Mata da 2 gol kaydetti. Mata, karşılaşmanın 45+4. ve 45+6. dakikalarında rakip fileleri havalandırdı.

34 yaşındaki futbolcu böylece bu sezon Süper Lig'deki gol sayısını da 3'e çıkardı. İspanyol futbolcu ayrıca Nef Stadyumu'nda sarı-kırmızılı formayla gol atan 100. farklı futbolcu oldu.

Orta sahada Dries Mertens'in yokluğunda oynayan Juan Mata, ligde 8 maç sonra 11'de görev aldı. Mata 70. dakikada yerini Yunus Akgün'e bıraktı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Çok uzun metinler, küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

50 Cent'ten Mayweather'a Sert Sözler: Parası Bitti
Türkiye - İtalya maçının hakemi belli oldu
Milli takım kariyerini noktalayan kaleci Mert Günok’a veda
Türkiye Fransa'ya tek golle yenildi
A Milli Futbol Takımı, Fransa maçının hazırlıklarını tamamladı