Jandarmadan "Uçurtma Şenliği"

Muş'ta İl Jandarma Komutanlığınca, Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 180. yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Uçurtma Şenliğinde çocuklar doyasıya eğlendi

MUŞ (AA) - Muş'ta İl Jandarma Komutanlığınca, Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 180. yılı etkinlikleri kapsamında "Uçurtma Şenliği" düzenlendi.

Güzeltepe Kayak Merkezi'ndeki mesire alanında düzenlenen etkinlikte, çocuklara Jandarma Teşkilatının logosunun bulunduğu uçurtmalar dağıtıldı. Ailelerin de katıldığı şenlikte çocuklar Jandarma personeli ile uçurtma uçurdu.

Muş Alparslan Üniversitesi (MŞÜ) İlk ve Ortaokulunda görevli ana sınıfı öğretmeni Elif Bilgin, yaptığı açıklamada, etkinlikte öğrencilerle çok eğlendiklerini belirterek "Çocuklarımız özellikle komutan abla ve ağabeyleriyle yaptıkları uçurtmalarla eğlendiler ve moral buldular. Onlarla böyle iç içe olmak bize mutlu etti." dedi.

Aynı okulda görevli öğretmen Songül Demir de çocukların çok güzel zaman geçirdiği etkinliğin motivasyon açısından faydalı olduğunu ifade etti.

Şenliğe İl Jandarma Komutanı Albay Bülent Baykal, eşi Nalan Baykal, subaylar ve eşleri katıldı.

Gündem Haberleri

RADYATÖRÜ ŞALGAMLA DOLDURDU
Seyahatsever Projesi'yle 628 Bin Genç Türkiye'yi Gezdi
Polat Alemdar'ın babası da ifade verdi
15 YAŞINDAKİ SALDIRGAN 10 ÖĞRENCİYİ YARALADI
300 Yıllık Sadabad Sarayı Restorasyonu Tamamlanıyor